Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken

380 producten

Dekbedovertrekken zijn natuurlijk in de eerste plaats vooral functioneel. Maar een mooi dekbedovertrek kan een slaapkamer ook een stijlvolle touch geven en bijdragen aan de sfeer. Tevens zorgt een fijn exemplaar er voor da... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Dekbedovertrekken zijn natuurlijk in de eerste plaats vooral functioneel. Maar een mooi dekbedovertrek kan een slaapkamer ook een stijlvolle touch geven en bijdragen aan de sfeer. Tevens zorgt een fijn exemplaar er voor dat u beter kunt slapen en wordt u vrolijker wakker onder een gezellig dekbedovertek.

De uitgebreide collectie dekbedovertrekken van LiL.nl bestaat uit meer dan 90 exemplaren. Bij Beddinghouse vindt u dekbedovertrekken in alle mogelijke motieven, kleuren en maten. Voor de kleintjes bent u bij Sebra aan het juiste adres en bij Stapelgoed en Woood kunt u terecht voor wat meer neutralere exemplaren.